Lieve vrouw, wil jij meer inzichten in waarom jij doet wat jij altijd deed? Zou jij liefde voor jouw eigen lichaam willen vergroten? Heb jij interesse in rituelen en vrouwelijke archetypes? Wil jij de verbinding aangaan met andere vrouwen en sisterhood ervaren?
Ik geef op verschillende momenten in het jaar workshops en/of vrouwencirkels.
Heb jij interesse, stuur gerust een berichtje ! Op mijn Facebookpagina deel ik de data als er weer een workshop is.
Tevens verzorg ik ook workshops of vrouwencirkels op locatie of op verzoek, zoals het vieren van een verjaardag, stuur een berichtje voor alle mogelijkheden.

Esther

WORKSHOP ♡ THIS IS ME! ♡

Vraag aan een vrouw 5 dingen die zij aan haar lichaam wilt veranderen en het antwoord is snel hier.
Vraag aan een vrouw 5 dingen wat zij enorm mooi vindt aan zichzelf en het antwoord duurt een stuk langer.
Dat vind ik enorm verdrietig, de focus ligt vaak op wat niet goed is. Bedacht door een vreemde, zijn er modetrends en lichaams trends waar vrouwen in willen passen en aan willen meten. En dat is vaak niet helpend voor een positief zelfbeeld.
Maar wat zou er gebeuren als jij dankbaar zou zijn voor jouw lichaam, hoe ze vandaag is? Wat zou er gebeuren als jij trots bent op wie jij bent en jezelf de allermooiste vrouw vind? Wat zou er gebeuren als vrouwen elkaar gaan bekrachtigen en supporten?
Door middel van dans, sisterhood en ritueel gaan wij onszelf iets meer omarmen en lief hebben. Jij mag jezelf laten zien lieve sister, jouw unieke mooie jij!

WORKSHOP DEVADANZA

Zou jij ten volle willen leven?

Wil jij meer jouw hart volgen en niet alleen maar doen wat er van jou verwacht wordt?

Wil jij stoppen met een ja zeggen als jij een nee voelt?

De blokkades willen opruimen die nu nog in de weg
zitten om dit te kunnen doen?

Jouw juiciness weer ontdekken?

 

Bewust worden welke archetypes voelbaar en duidelijk aanwezig zijn en welke naar de schaduw zijn verbannen. Weer verbinden met alle facetten van jezelf, dit omarmen, belichamen en bevrijden.
Ben jij klaar om te zijn wie jij al lang bent?

Met Devadanza ga je 7 avonden op reis met jezelf en andere sisters. Door middel van dans, rituelen, sisterhood, systemisch werk, werken wij iedere avond aan een vrouwelijk archetype.

 
Wees welkom lieve vrouw!
Chat openen
1
Ik help je graag
Hoi