Lieve woorden van mijn klanten

De pilot van de online cursus ‘Volle maan vrouwen’ mogen volgen bij Esther. Een vriendin attendeerde mij op de Facebook post. Haar een Appje gestuurd en haar reactie daarop terug, gaf mij al zo’n warm en liefdevol gevoel. Een zoomcall volgde, wat heerlijk die her- en erkenning.
Elke week steunende en uitnodigende mailtjes, de mogelijkheid om te mogen bellen of appen, heel fijn. Maandelijks, met de andere deelnemers een zoomcall. Met uitleg, interesse in de voortgang, lieve steunende woorden en nieuwe (leuke, grappige, maar ook confronterende) huiswerk opdrachten. Wow! De cursus heeft van alles in beweging gezet, ben er nog lang niet, maar heb wel de hoop dat ik mezelf uiteindelijk zal accepteren, zoals ik ben.
En zelfs nu nog de mogelijkheid indien gewenst, om haar te mogen bellen. Dankjewel lieve Esther, voor de cursus en voor jou lieve steun ❤

Tamara

Onlangs een heerlijke lomi lomi massage ontvangen bij Esther. Niet alleen goed voor de ontspanning, maar ook enorm goed voor je hoofd! Er kwamen emoties los die al lange tijd vast zaten!
Ik kan iedereen Esther aanbevelen! Met haar zachte handen en lieve karakter kan zijn je (aan)raken op een manier die ik niet kende! Voor herhaling vatbaar! Dankbaar

Marieke Kops

Wat een cadeau, ik heb gisteren een Lomi Lomi massage van Esther mogen ontvangen.
Van het begin tot het einde heb ik me volledig gezien en welkom gevoeld.

Het was mijn eerste ervaring met een Lomi Lomi massage. Het was fijn om voorafgaand aan de massage uitleg te krijgen over de sessie en de tijd te krijgen om te vertellen wat er op dat moment gedeeld wilde worden.
De massage was zo zacht en liefdevol, dit ontroerde en raakte me.
Door de veilige setting heb ik me kunnen overgeven aan de warme handen van Esther en kon ik meegaan in wat zich liet zien en voelen. Het was een prachtig proces, dat in de komende dagen nog zacht blijft doorstromen.Ik voel me dankbaar en stil.

Als ik aan Esther denk, dan komen de volgende woorden: warm, liefdevol, zorgzaam, zorgvuldig, licht en zuiver

Lelystad is voor mij niet naast de deur, ondanks dat maak ik zeker een nieuwe afspraak.
Lieve Esther dank je wel

Karin Schipperheijn

Esther is een hele fijne warme vrouw en een ervaren masseur. Je merkt aan alles dat ze er voor je is en dat je echt mag gaan ontvangen. Ik heb een Lomi Lomi massage mogen ervaren en deze kwam heel diep binnen. De massage heeft veel losgemaakt en opgeruimd. Heel blij mee.

Diana

Een waanzinnig ontspannende ervaring. Uit het hoofd, in het lijf.
Fijne warme ruimte en liefdevolle benadering. Een cadeau aan jezelf!

Floor Gilbert

ik mocht gisteren genieten van een heerlijke Lomi Lomi massage.
nou en genieten was het!!!
zo super om mee te maken.
vandaag voel ik me nog steeds heerlijk ontspannen.
ik raad iedereen aan die helemaal even tot rust wil komen om dit te doen echt heeeerlijk!
Sandra van Tillo

Een warm een liefdevol ontvangst, alle maskers af, heerlijk thuiskomen bij jezelf onder de zachte handen van Esther. Echt een oplaad moment ❤
 
Lobke Brouwer

Vorige week mocht ik op de tafel bij Esther. Oorspronkelijk voor een hoofdmassage, maar in overleg heb ik er ook een Lomi Lomi massage bij gekregen. Wat een goddelijke combinatie! Ik kan het iedereen aanbevelen! Even helemaal wegdromen, ont-moeten en even helemaal in het NU! Geen seconde wordt het contact verbroken, een aaneenschakeling van masserende handen. Kortom; doen!
Marieke's haaksels

I needed solutions to a set of specific problems I had, so I called Esther. What I got was a list of helpful strategies for my problems, and a fix to a problem I did not even know I had. Thanks Esther You are the best kind of treasure!
Teodor Mihai Popeanga

We hebben samen (en ieder voor zich) al een heel lang en kronkelig pad achter ons. Nee, het pad lijkt kronkelig als je “in de toekomst kijkt”, maar wanneer je “terugkijkt”, is het een recht pad van groei en ontdekking….. Met grote interesse en enthousiasme volg ik Esther op haar ontdekkingsreis. Laat je niet verleiden door haar zachte uitstraling, daar schuilt een kracht die niet te stoppen is. Zij is altijd bereid om meer te leren en alle kennis toe te passen om een ander met alle kracht en liefde te helpen op hun ontdekkingsreis en, waar nodig, zachtjes bij te sturen. Soms met haar lieve woorden en begrip die ze uitstraalt, andere keer met haar handen en aanraking. Aarzel niet, “Bij Es” vind jij je pad ook.
D Mihalicek Van Lingen

Chat openen
1
Ik help je graag
Hoi