Over mij

Ik begeleid vrouwen die voelen dat zij klaar zijn met hun onzekerheid over hun lichaam en hoe deze eruit ziet, weer willen genieten van hun lichaam en de liefde en zorg willen geven aan hun lichaam in plaats van het afstraffen. Dit door middel van coaching en massage, loslaten van niet helpende gedachtes en patronen en een nieuwe kijk en beleving over hun prachtige unieke lijf. De focus op hoe bijzonder en mooi het lichaam is en deze door middel van nieuwe gewoontes leren omarmen en goed verzorgen.

Typisch Esther;

geworsteld met een eetstoornis, ontelbare dieten gevolgd.

honger naar kennis en de waarom bij mensen. Waarom doe jij wat jij doet?

jarenlang gewerkt in de kinderopvang en mij gesprecialiseerd in het gedrag van kinderen achter hun handelen.

gek op vrouwencirkels, edelstenen, kaarsjes en het ritme van de natuur

expert in dingen uitstellen die ik lastig, eng of moeilijk vind.

positivio, geduldig, ik hoor wat er niet gezegd wordt maar wel wat jij laat zien, empatisch

in de rij staan en mensen die voordringen, roddelaars, en azijnpissers kosten mij heel veel tellen tot tien

aandacht voor huidcontact met aandacht, geduld en respect vind ik heel belangrijk

ik ben jouw spiegel, schouder, luisterend oor of soms jouw schop onder jouw kont.

positivio, geduldig, ik hoor wat er niet gezegd wordt maar wel wat jij laat zien, empatisch

Na jarenlang worstelen met mijn gewicht en alle dieten gevolgt die er waren kwam ik tot 1 conclusie. Ik werd alleen maar zwaarder, mijn bankrekening lichter en mijn kijk op mijn eigenwaarde en lichaam was complete weg.

Ik besloot het lijnen lost te laten, mijn lichaam te voeden met gezonde voeding en de focus op mijn gedachtes te zetten. Waarom deed ik wat ik deed? Wat was het patroon hierin?

Vele manieren van therapie, training en workshops te hebben gevolgd hebben geleid dat ik mijn lichaam heb omarmt. Ik straf mijzelf niet meer af door dagenlang op een blaadje sla te kauwen en weet als ik overeet dat er wat meer aan de hand is. Daar gaat nu mijn focus naar toe, wat wil ik niet voelen of aankijken. Welke emotie wil ik niet voelen?

Massage heeft hierin mij enorm geholpen in het process van zelf acceptatie en zelfliefde.

Lomi Lomi kwam op mijn pad en ik had nog nooit zoveel liefde voor mijn lichaam van een vreemde ontvangen. De massages waren zacht, respectvol en ik heb nog nooit zoveel gehuild ten tijde van mijn eerste Lomi Lomi massage. Besloten dat ik dit terug wilde geven aan de wereld, special aan vrouwen. Vrouwen geven vaak al zoveel aan andere en vergeten hun zelf . Vrouwen mopperen veel over hun lichaam en gezin of werk gaat vaak voor. Dit moet veranderen!

Mijn massages staan voor koestering, heling en zelf acceptatie, jij bent het waard en het leven duurt te kort om jouw lichaam en jezelf de aandacht en liefde niet te geven die jij verdiend.

Esther Donga

“All loving is self loving, all healing is self healing”

Chat openen
1
Ik help je graag
Hoi