Welkom lieve sister voor een Lomi Lomi massage!
Een unieke, helende massage, afkomstig van de oude Polynesiërs, de meester genezers van Hawaii. Het Hawaiiaanse lichaamswerk van Lomi Lomi weerspiegelt de oude spirituele connectie, die de authentieke Polynesische bevolking heeft, sinds het begin der tijden met hun voorouders. Hawaii het land , de levensadem van Aloha.
De beroemde Tante Margaret Machado, een van de grote meesters van de authentieke Lomi Lomi zegt: “Lomi Lomi gaat over de ‘liefdevolle aanraking’, een verbinding met het hart, de ziel en de bron van het leven”.

Esther

Lomi Lomi massage begint met mijn handen rustend op je rug. Waarin ik in stilte een zegen of gebed uitspreek, vragend om de heling tijdens de massage naar aanleiding van jouw intentie. Vervolgens masseer ik intuïtief. Daardoor kan een massage langzaam, zacht en ontspannend zijn, maar ook sneller en/of steviger.

Tijdens een Lomi Lomi massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Omdat lange vloeiende bewegingen belangrijk zijn bij deze massagevorm, wordt veel massage olie gebruikt en een speciaal (verwarmde) oliebestendig hoeslaken. De behandeling is geheel bloot, waarbij de intieme delen zijn bedekt met een Sarong. Voelt dit niet veilig, dan kan de onderbroek uiteraard aanblijven.

Soms kan je een emotionele ontlading ervaren. Door aanraking wordt het helingsproces geactiveerd en dat kan zorgen voor het loslaten van emoties of overtuigingen, die in de cellen van het lichaam zijn opgeslagen.

Heling wordt versterkt door liefde, ontvangen van liefde en geven van liefde.
Deze Hawaiiaanse ‘loving hands tempel’ massage heeft een diepe inwerking en heeft een stimulerend effect op de spieren, bloedcirculatie, organen, het zenuwstelsel en de zintuigen. De massage is gericht op ontspanning en het loslaten van stress, angsten en andere negatieve emoties, zoals verdriet, ergernissen e.d. De massage kan helpen als je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma en heeft een positief effect op jouw lichaam, in de breedste zin van het woord. Je kunt je herboren voelen!

“All loving is self loving, all healing is self healing”

Investering

60 minuten

€70

1 uur massage, afspraak duur 1,5 uur

90 minuten

€100

1,5 uur massage, afspraak duur 2 uur

120 minuten

€140

2 uur massage, afspraak duur 2,5 uur

Aanbieding: boek 5 massages en betaal er 4!

Chat openen
1
Ik help je graag
Hoi